Introducere
CONART STRUCTURI S.R.L. (denumită în continuare „noi”, „compania” sau „site-ul web”) se străduiește să ofere clienților noștri cele mai bune servicii de construcții. Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute care pot necesita anularea comenzii. Prin urmare, am stabilit o politică de anulare a comenzilor pentru a vă ajuta să înțelegeți procedurile și regulile noastre în această privință.

Dreptul la Anulare
Clienții noștri au dreptul de a anula o comandă în anumite condiții. Este important să rețineți că politica noastră de anulare poate varia în funcție de tipul și natura serviciilor de construcții comandate. Vă rugăm să citiți cu atenție contractul sau acordul specific legat de comanda dvs. pentru a înțelege în detaliu regulile și penalizările specifice, dacă există.

Procedura de Anulare
Pentru a anula o comandă, vă rugăm să urmați acești pași:

a. Contactați departamentul nostru de relații cu clienții la numărul de telefon sau adresa de e-mail specificate în contractul sau acordul dvs.

b. Furnizați informațiile necesare pentru identificarea comenzii, cum ar fi numărul comenzii, data comenzii și alte detalii relevante.

c. Un reprezentant al companiei noastre vă va ghida prin procesul de anulare și vă va informa cu privire la orice penalizare sau condiții specifice de anulare care ar putea fi aplicabile.

Perioada de Anulare
Termenii și condițiile de anulare pot varia în funcție de natura serviciilor de construcții și acordurile individuale. Cu toate acestea, în general, vă rugăm să luați în considerare faptul că există o perioadă de anulare limitată pentru majoritatea comenzilor. Este esențial să citiți contractul sau acordul dvs. pentru a înțelege perioada specifică de anulare și orice penalizări care pot fi aplicate după expirarea acesteia.

Restituirea Plăților
În cazul în care anulați o comandă și aveți dreptul la o restituire a plății, vă vom rambursa suma corespunzătoare în conformitate cu termenii și condițiile acordului dvs. de construcție. Restituirea poate fi supusă unor taxe sau penalizări în funcție de momentul și circumstanțele anulării.

Contact
Pentru orice întrebări sau clarificări cu privire la politica noastră de anulare a comenzilor, vă rugăm să ne contactați la:

CONART STRUCTURI S.R.L.
Adresă: Str. Voinicenilor, nr. 693, Sat Sîntana de Mureș, Comuna Sîntana de Mureș, Județ Mureș, România
Telefon: +40 771 311 487
Email: office@conartstructuri.ro

Politica noastră de anulare a comenzilor este concepută pentru a vă proteja și pentru a asigura o experiență de colaborare cât mai transparentă și corectă posibilă. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.