Ne dorim să asigurăm satisfacția completă a clienților noștri în ceea ce privește serviciile noastre de construcții oferite pe website-ul ConArt Structuri. Cu toate acestea, înțelegem că pot exista circumstanțe în care este necesar să efectuați un retur. Prin urmare, am dezvoltat o politică de retur pentru a vă ghida în acest proces.

Eligibilitate pentru Retur
Serviciile de construcții achiziționate pe website-ul ConArt Structuri pot fi eligibile pentru returnare dacă îndeplinesc următoarele condiții:
a. Ați achiziționat servicii de construcții în decursul ultimelor 30 de zile.
b. Serviciile nu au fost încă prestate sau finalizate.
c. Solicitați returul în scris, utilizând informațiile de contact de mai jos, și furnizați detalii specifice cu privire la motivul pentru care doriți să efectuați un retur.

Procesul de Returnare
a. Pentru a solicita un retur, vă rugăm să ne contactați prin una dintre următoarele metode:
Telefon: 0742641339
Email: office@conartstructuri.ro
b. Furnizați informații detaliate cu privire la serviciile pentru care doriți să solicitați returnarea, precum și motivele pentru această solicitare.
c. După ce primim solicitarea dvs. de retur, vă vom contacta în termen de 5 zile lucrătoare pentru a discuta și a stabili detaliile procesului de returnare.

Evaluarea și Aprobarea Returului
a. Vom examina solicitarea dvs. de retur și vom verifica eligibilitatea serviciilor pentru returnare.
b. În cazul în care solicitarea dvs. de retur este aprobată, vă vom furniza instrucțiuni suplimentare privind procesul de returnare, inclusiv modalitățile de restituire a plăților.

Returnarea Plății
a. Dacă returnarea este aprobată, veți primi restituirea plății pentru serviciile de construcții în termen de 14 zile de la aprobare.
b. Restituirea plății se va efectua în funcție de metoda inițială de plată utilizată pentru achiziție, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Servicii Prestate Parțial sau Complet
a. În cazul în care serviciile au fost prestate parțial sau complet înainte de solicitarea dvs. de retur și aceasta a fost aprobată, valoarea serviciilor prestate va fi reținută din restituirea plății.

Contact
Pentru orice întrebări sau solicitări legate de politicile noastre de retur, vă rugăm să ne contactați la următoarele date de contact:
Adresa: Str. Voinicenilor, nr. 693, Sat Sîntana de Mureş, Comuna Sîntana de Mureş, Județ Mureș, România
Telefon: +40 771 311 487
Email: office@conartstructuri.ro

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru alegerea de a face afaceri cu ConArt Structuri. Ne dorim să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să vă asigurăm că sunteți mulțumiți de experiența dvs. cu noi.