Politica de Livrare a Serviciilor CONART STRUCTURI SRL

Bine ați venit la CONART STRUCTURI SRL, magazinul online specializat în servicii de construcții de înaltă calitate. Suntem dedicați să vă oferim servicii profesionale și să vă asigurăm o experiență de cumpărare plăcută și sigură. Politica noastră de livrare a serviciilor vizează să vă furnizeze informații detaliate cu privire la procesul de comandă, programul de livrare și termenii aferenți. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele puncte:

1. Comandă și Confirmare:

 • Comanda serviciilor noastre poate fi efectuată online, prin intermediul site-ului nostru web.
 • După plasarea comenzii, veți primi o confirmare automată prin e-mail, care va conține detaliile comenzii dvs. și un număr de comandă unic.

2. Procesarea Comenzii:

 • După confirmarea comenzii dvs., vom verifica disponibilitatea serviciilor și vom stabili un program de lucru.
 • Un reprezentant CONART STRUCTURI SRL vă va contacta pentru a confirma detaliile comenzii și pentru a discuta cerințele specifice ale proiectului.

3. Termen de Livrare:

 • Termenul de livrare va fi stabilit în funcție de complexitatea și volumul proiectului dvs.
 • Estimarea termenului de livrare este de aproximativ 7 zile.

4. Livrarea Serviciilor:

 • Serviciile noastre de construcții vor fi livrate în mod profesional, în conformitate cu specificațiile acordate și standardele de calitate în vigoare.
 • Vom pune la dispoziție resursele necesare și echipa de specialiști pentru a vă asigura că proiectul este finalizat la standardele noastre înalte.

5. Inspecție și Aprobare:

 • După finalizarea serviciilor, veți avea oportunitatea de a inspecta rezultatele și de a aproba proiectul.
 • Orice corecții necesare vor fi aduse în concordanță cu feedback-ul dvs. înainte de finalizarea finală.

6. Servicii Post-Livrare:

 • CONART STRUCTURI SRL oferă servicii post-livrare pentru a vă asigura că sunteți complet mulțumit de proiectul finalizat.
 • Suntem disponibili pentru întrebări sau asistență suplimentară pe parcursul întregului proces și după finalizarea proiectului.

7. Retur / anulare

Deoarece CONART STRUCTURI SRL oferă servicii de construcții personalizate, termenul de retur este gestionat într-un mod specific pentru fiecare proiect. Cu toate acestea, există câteva scenarii în care termenul de retur poate fi relevant:

a. Lucrări Necompletate sau Defecte: Dacă există lucrări care nu au fost finalizate sau dacă există defecte evidente în ceea ce privește calitatea serviciilor, clienții sunt încurajați să ne contacteze imediat. Vom lua măsurile corespunzătoare pentru a rezolva problema într-un termen rezonabil.

b. Calitatea Lucrărilor: În cazul în care clienții sunt nemulțumiți de calitatea serviciilor furnizate, vor trebui să ne informeze cât mai curând posibil și să prezinte detaliile specifice ale nemulțumirilor lor. Vom colabora cu clienții pentru a găsi soluții adecvate.

c. Anulare Comandă: Dacă, înainte de începerea lucrărilor, un client dorește să anuleze comanda, vom acorda un termen rezonabil pentru rambursarea plății făcute pentru serviciile respective.

Ne angajăm să furnizăm servicii de calitate și să vă oferim experiența de cumpărare dorită. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de clarificări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru web sau în confirmarea comenzii.