Ultima actualizare: 31.07.2023

Bine ați venit pe website-ul CONART STRUCTURI S.R.L. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site. Accesând și utilizând acest website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de următoarele reguli și condiții de utilizare:

  1. Drepturi de autor: Toate informațiile și conținutul prezentate pe acest website, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafice, logo-uri, videoclipuri, design, și alte materiale conexe sunt proprietatea CONART STRUCTURI S.R.L. și sunt protejate de legile drepturilor de autor aplicabile. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca drepturile de autor și alte legi relevante. Este permisă utilizarea informațiilor de pe acest website doar în scopuri informative și non-comerciale. Orice altă utilizare, inclusiv copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea sau republicarea fără permisiunea noastră prealabilă este strict interzisă.
  2. Informații și acuratețe: Ne străduim să prezentăm informații precise și actualizate pe acest website. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio răspundere pentru acuratețea, integralitatea sau actualitatea informațiilor prezentate aici. Utilizatorii sunt rugați să verifice corectitudinea informațiilor direct la sursa oficială sau să ne contacteze pentru confirmări suplimentare.
  3. Utilizarea și responsabilitatea vizitatorilor: Utilizatorii acestui website sunt responsabili pentru utilizarea corespunzătoare și în conformitate cu legile în vigoare. Orice utilizare abuzivă, frauduloasă sau ilegală a acestui website este strict interzisă. CONART STRUCTURI S.R.L. nu va fi răspunzătoare pentru daunele sau pierderile cauzate de utilizarea necorespunzătoare a acestui website.
  4. Confidențialitate: Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui website vor fi tratate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate pentru a înțelege modul în care prelucrăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal.
  5. Link-uri către alte site-uri web: Acest website poate conține link-uri către alte site-uri web sau resurse externe care nu sunt controlate sau deținute de CONART STRUCTURI S.R.L. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau disponibilitatea acestor site-uri web externe. Vizitarea acestor site-uri web se face pe riscul propriu al utilizatorului.
  6. Contact: Pentru întrebări, sugestii sau reclamații legate de acest website sau de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la următoarele date de contact:

CONART STRUCTURI S.R.L. CUI: 37881821 J26/1281/2017 Adresa: Str. Voinicenilor, nr. 693, Sat Sîntana de Mureș, Comuna Sîntana de Mureș, Județ Mureș, România Telefon: +40 771 311 487 Email: office@conartstructuri.ro