Ultima actualizare: 31.07.2023

Introducere

Bine ați venit pe website-ul CONART STRUCTURI S.R.L. Această pagină de Politică de Confidențialitate are scopul de a vă informa cu privire la modul în care colectăm, folosim și protejăm datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații pentru a înțelege cum procesăm și protejăm informațiile dumneavoastră. Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

Date de identificare ale firmei

CONART STRUCTURI S.R.L. este o companie înregistrată în România, având următoarele date de identificare:

Cod unic de înregistrare (CUI): 37881821
Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J26/1281/2017
Adresă: Str. Voinicenilor, nr. 693, Sat Sîntana de Mureș, Comuna Sîntana de Mureș, Județ Mureș, România
Telefon: +40 771 311 487
Email: office@conartstructuri.ro

Colectarea și utilizarea datelor personale

a. Informații colectate automat

În timpul vizitării website-ului nostru, serverul nostru poate colecta automat anumite informații non-personale, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile web accesate, durata vizitei și altele. Aceste informații sunt colectate în mod automat și folosite în scopuri statistice și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

b. Informații furnizate voluntar

Atunci când interacționați cu website-ul nostru, este posibil să ne furnizați voluntar anumite date personale, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon sau alte informații relevante. Aceste informații sunt colectate doar cu consimțământul dumneavoastră explicit și sunt utilizate în scopul pentru care au fost furnizate.

Scopul utilizării datelor personale

Datele personale colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

Pentru a răspunde la solicitările dumneavoastră sau pentru a vă oferi informații solicitate prin intermediul formularului de contact sau al adresei de email furnizate.
Pentru a trimite periodic noutăți, informații despre produse sau servicii, oferte speciale și alte comunicări relevante prin intermediul adresei de email furnizate (cu consimțământul dumneavoastră, dacă este cazul).
Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră pe website-ul nostru, în funcție de preferințele și interesele manifestate.
Pentru scopuri statistice, analize de piață și alte scopuri comerciale legale.

Divulgarea datelor către terți

Nu vom vinde, închiria sau transfera datele dumneavoastră personale către terți în afara cazurilor în care suntem obligați să o facem prin lege sau cu consimțământul dumneavoastră explicit. Cu toate acestea, putem dezvălui informații non-personale, agregate, în scopuri de marketing, publicitate sau analiză de piață.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele dumneavoastră personale și să luăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora. Utilizăm tehnologii și proceduri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile colectate prin intermediul website-ului nostru.

Drepturile dumneavoastră privind datele personale

Aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa utilizarea datelor personale colectate de către noi. De asemenea, puteți retrage consimțământul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale în orice moment. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru a solicita informații suplimentare cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate mai sus.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre privind protecția datelor sau în conformitate cu legislația aplicabilă. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi specificată în partea de sus a paginii.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ați ales să interacționați cu website-ul CONART STRUCTURI S.R.L.